Zorg dat je betalingen goed verlopen

Als je een eigen bedrijf hebt komt naast het verkopen van producten of het verlenen van diensten nog andere zaken bij kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen en versturen van de factures. Dit kan een tijdrovende klus staan omdat er veel informatie in moet staan zodat de klant weet om welke rekening het gaan. Het is dus belangrijk dat alle gegevens duidelijk staan vermeld. Het is wel duidelijk dat hier veel werk in gaat zitten en je eigenlijk deze tijd liever aan iets anders zou spenderen. Daarnaast wordt het opstellen door veel mensen ervaren als een saaie klus. Om het wat gemakkelijker te maken is er een tool gemaakt waardoor jij makkelijk een factuur opstellen kan.

Niet leuker, wel makkelijker

Aan de hand van de tool kun je gemakkelijk en snel een factuur opstellen. Het beste van alles is dat de tool geheel gratis online te gebruiken is. Zo zit je niet vast aan een abonnement. Binnen één minuut kan de factuur al opgesteld zijn. In deze tool wordt een opmaak gehanteerd, maar als deze niet past bij je bedrijf heb je de mogelijkheid om deze te personaliseren.

Zo kan je bijvoorbeeld je eigen logo toevoegen of het lettertype veranderen zodat het meer past bij de identiteit van het bedrijf. Zo weten jouw klanten dat de factuur legitiem is en niet van een ander bedrijf. Je kan nu nog gemakkelijker facturen sturen door aan te geven dat ze automatisch naar de klant verzonden moeten worden. Reden genoeg om de tool te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *