Spuitgiet-oplossingen van Naber plastics

Naber Plastics is een bedrijf dat is gespecialiseerd in efficiënte en grootschalige productie van spuitgiet-oplossingen. Tot deze oplossingen behoren onder andere voedselverpakkingen, kunststof vloeren, sierpotten en bloemen-transportsystemen. Doordat de producten op grootschalige wijze geproduceerd kunnen worden, zijn de productiekosten laag en zo de aanschafprijs dus ook! Naber Plastics vervaardigt hun kunststof producten door middel van injection moulding, oftewel spuitgieten.

Duurzame productieprocessen

Injection moulding wordt op een duurzame en efficiënte wijze gedaan. Dit houdt in dat het productieproces dus niet alleen zo snel mogelijk verloopt, maar ook zo duurzaam mogelijk. Hierbij kun je denken aan een constante blik op het stroomverbruik van de machines en het inzetten van diverse maatregelen om de helft minder stroom per verwerkte kilogram plastic te verbruiken dan collega-bedrijven.

Productontwikkeling

Naast het efficiënt en grootschalig vervaardigen van kunststof artikelen, kent Naber
Plastics ook een afdeling voor productontwikkeling. De werknemers beschikken over een uitgebreide kennis van verschillende materialen. Je kunt dus worden geadviseerd over welk materiaal je het beste kunt gebruiken, maar ook over hoe je jouw producten zo duurzaam mogelijk kunt produceren.

Recycling en vermindering

Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Recyclen van grondstoffen wordt bijvoorbeeld steeds meer ingezet. Naber Plastics gebruiken gerecycled plastic en monomaterialen voor het vervaardigen van hun producten. Hierdoor wordt het makkelijker om het afval te sorteren. Daarnaast worden alle producten zo licht mogelijk ontworpen, zodat de hoeveelheid gebruikt plastic kan worden verminderd. Je kunt dus bij Naber Plastics terecht voor zowel het ontwerp als de uiteindelijke productie van het product. Werp vooral een blik op de website voor de mogelijkheden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *