Coretec visgraat

Een visgraat vloer is al tijden erg populair. Bij een nieuwe woning of de renovatie van een vloer wordt vaak gekozen voor visgraat. De Mflor PVC vloer is een best product om aan te schaffen wanneer jij op zoek bent naar een kwalitatief goede visgraat vloer.

Door verschillende technieken te gebruiken is deze vloer ontworpen. Hierdoor beschikt deze vloer over specifieke kwaliteiten en eigenschappen. Hierdoor voelt de vloer natuurgetrouw aan.

De lagen van de COREtec vloer

De COREtec vloer bestaat uit verschillende lagen die allen zorgen voor voordelen en onderscheiden van andere vloeren. De onderste laag van deze vloer is van kurk, hierdoor werkt de vloer isolerend. Fijn bij zowel een huis met als zonder vloerverwarming.

De volgende laag is zo gemaakt dat de vloer nauwelijks/niet krimpt of uit zet. Dit heeft als voordeel dat de vloer op bijna iedere ondergrond kan worden geïnstalleerd en egaliseren minimaal nodig is.

Daarna heb je het design van de vloer, dit zorgt natuurlijk voor de mooie uitstraling. Maar er is meer aan deze bovenste laag, namelijk de beschermlaag. Deze zorgt er voor dat de vloer goed kan tegen krassen en stoten. De COREtec visgraat zal daardoor erg lang mee gaan en de goede kwaliteit behouden.

Verschillende COREtec vloeren

De COREtec visgraat is er in twee verschillende soorten, die beide zelf gemakkelijk zijn te leggen. Je kunt kiezen voor een bredere plank of een minder brede plank, maar beide behoren ze tot de klassieke PVC visgraat. Voor advies van experts kun je een kijkje nemen bij My Floor Shop.