Kartonnen dozen

Met het gebruik van kartonnen dozen zal niet alleen het transporteren van het product veilig verlopen en zonder beschadigingen gaan, ook zullen de klanten het zeer waarderen als het product op een goede en onbeschadigde manier aankomt. Maar hoe weet je welke dozen je nodig hebt ?

Het belangrijkste om te weten is de juiste afmeting van de doos en product. Zo kan je best de grootste doos gebruiken, maar kan het product hierin nog wel gaan verschuiven en dus eventueel beschadigen of vallen. Hierom is het altijd verstandig om te weten welke afmeting je gaat gebruiken voor het verzenden van een product. Let er dus op dat de doos perfect past en het product niet kan schuiven.

Ook is het verstandig om vulling te gebruiken zodat het vervoeren van het product nog veiliger wordt. Wanneer je iets snel wilt verpakken dan is de kans groot dat er schade wordt opgelopen. Door een geschikte vulling te gebruiken kan je de verschuivingen in de doos minimaliseren, waardoor de kans groter wordt dat het product onbeschadigd aankomt.

Verpakkingenzo heeft een groot assortiment met allerlei soorten, kleuren en maten en het is altijd op voorraad, zodat jij het snel in huis hebt!