Een vuilcontainer huren doe je zo!

Als je gaat verhuizen of jouw huis of tuin gaat verbouwen, komt hierbij meestal veel afval kijken. Bij de tuin wil je wellicht een andere indeling en heb je daarom veel groenafval. Wellicht ga je binnenshuis een muurtje slopen, of ga je een andere vloer leggen. Al deze grote hoeveelheden afval moet je natuurlijk wel ergens kwijt. Dit past niet in de kliko. Voor zulke grote hoeveelheden afval kun je daarom een vuilcontainer huren.

Het stappenplan van een vuilcontainer huren

Je kunt een vuilcontainer supermakkelijk online huren. Hiervoor is het wel belangrijk dat je het formaat van de container aangeeft, zodat het bedrijf weet welke container ze moeten leveren. Er zijn kleine containers te huren, zoals vier of zes kubieke meter. Vaak kan deze container tussendoor worden leeggehaald en vervangen worden door een lege container. Een klein formaat is ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld van één ruimte de vloer vervangt.

Verwacht je echter meer afval te krijgen, dan is een container van tien of elf kubieke meter aan te raden. Deze zijn een stuk groter en hier kun je dus veel meer afval in kwijt. Naast het formaat van de container kun je ook het gewenste aflever- en ophaalmoment aangeven. Vaak wil het bedrijf ook weten welke soort afval je in de container wil doen, zodat het op de juiste manier verwerkt kan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *